Tuesday, December 13, 2011

Τατουάζ στη μούρη

Τα τατουάζ σε κάποιους ταιριάζουν, σε άλλους όχι. Τα τατουάζ στο πρόσωπο όμως, ταιριάζουν σε ακόμα λιγότερους ανθρώπους. Αν δεν είσαι σοβαρά “πειραγμένος”, οι πιθανότητες να μετανιώσεις στο μέλλον είναι τραγικές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μετανιώνεις την ίδια στιγμή που σηκώνεσαι απο την καρέκλα…

Η 18χρονη Κίμπερλι Βλέμενικ απο το Βέλγιο, θέλωντας να επιβεβαιώσει την ωριμότητά της τώρα που ενηλικιώθηκε, αποφάσισε να το κάνει χτυπώντας ένα tattoo στα μούτρα. Την άλλη μέρα ο φίλος της την παράτησε, και δεν θέλουμε καν να αναφέρουμε το τι έγινε με τους γονείς της! Η κοπέλα κατέληξε με 56 αστέρια στο πρόσωπό της!

56+STAR+TATTOO+FACE+ARTIST+2

Όπως ισχυρίζεται, σκόπευε να κάνει τρία αστεράκια κοντά στο μάτι της. Καθώς όμως τα αγγλικά της είναι χάλια, δεν μπόρεσε να συννενοηθεί με τον καλλιτέχνη Ρουσλάν Τουμανιάτζ που θα της έκανε το tattoo. Υποστηρίζει οτι αποκοιμήθηκε στην καρέκλα την ώρα που έκανε το τατουάζ, και όταν ξύπνησε αντιλήφθηκε οτι είχε 56 αστέρια στο πρόσωπό της, μέχρι και στη μύτη! Εν τέλει έκανε μήνυση στον Ρουσλάν Τουμανιάτζ, ζητώντας αποζημίωση ύψους 10.000 ευρω. Όπως λέει, θα αφαιρέσει τα αστέρια με λέιζερ, και θα κρατήσει μόνο τα 3 που ήθελε αρχικά.

Απο την άλλη, ο καλλιτέχνης υποστηρίζει οτι η κοπέλα είχε πλήρη επίγνωση, έκαναν μαζί το σχέδιο, συμφώνησε, και μάλιστα κατα τη διάρκεια της διαδικασίας κοιτούσε συχνά στον καθρέφτη. Υποστηρίζει πως απλώς τώρα το μετάνιωσε, και προσπαθεί να τα ρίξει σ’αυτόν.

No comments:

Post a Comment